Tule mukaan TGF ry:n toimintaan
20th Tampere Guitar Festival 4-9 June 2024

News archive

26.10.2022

Tule mukaan TGF ry:n toimintaan

Tampere Guitar Festivalin kannatusyhdistys ry hakee nyt mukaan toimintaansa uusia tekijöitä, jotka ovat halukkaita kehittämään itseään luovassa ja kansainvälisessä ympäristössä. Haussa on 1-3 henkilöä erilaisiin tehtäviin kitarafestivaalin, Suomen kitarakilpailun ja kitarakurssien saralle. Tavoitteena on vahvistaa avainpelaajien tiimiä, jossa jokainen toimii omilla vahvuusalueillaan kokonaisuutta tukien.

Tapahtuman toiminta seuraa vuosikelloa ja tekeminen rytmittyy sen mukaan pitkin vuotta. Tekemistä on tehtävästä riippuen satunnaisesti, ja se tiivistyy kevättä kohden. Ajatuksena on, että ensimmäisenä vuonna tekeminen on avustajaluonteista, jolloin TGF:n avainhenkilöt opastavat tehtävien äärelle ja myös kantavat toiminnan vastuun. Toisen vuosikellon käynnistyessä tavoitteena on, että tekeminen muuttuu hiljalleen vastuullisemmaksi toiveet ja tavoitteet huomioiden.

Mukaan voivat hakea kaikenikäiset esimerkiksi harjoittelijana, vapaaehtoisena tai jonkin tukitoimen kautta. Jos tehtävän luonne osoittautuu vastuulliseksi, siitä maksetaan pieni korvaus. Lähtökohtaisesti kyseessä on kuitenkin oppimisprosessi, jonka tavoite on johtaa syvempään yhteistyösuhteeseen. Tekeminen itsessään on pääsääntöisesti tapahtuman valmistelevaa työtä, joka vie aikaa vain satunnaisesti – sitä voi tehdä etänä ja osallistua voi siis mistä päin vain. Toiveena kuitenkin on läsnäolo tapahtuman toteutuksessa kesäkuussa 2023 viikolla 23.

Haasta itsesi ja lähde mukaan alati kehittyvään tapahtumatiimiin!

Yhteydenotot

Tomi Tolvanen, toiminnanjohtaja
tomi@tgf.fi
044 5633 949