Nuorten kitarakilpailu ja online-opetusta alehinnoin
20th Tampere Guitar Festival 4-9 June 2024

News archive

22.10.2020

Nuorten kitarakilpailu ja online-opetusta alehinnoin

Suomen kitarakilpailun Nuorten sarja järjestetään 7.-8.11.2020 koronapandemiasta johtuen etäkilpailuna. Tällä avulla halutaan turvata tapahtuman tasavertainen ja turvallinen toteutus. Kilpailun luonne on vahvasti katselmuksenomainen ja keskeinen tavoite on tukea ja kannustaa nuoria soittajia. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Suomessa asuvat musiikkioppilaitosten ja Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijat sekä yksityisopetukseen osallistuvat. Ammattiopiskelijat eivät voi osallistua Nuorten sarjaan. Kilpailu toteutetaan etälivenä, eli ennakkovideota ei tarvitse tehdä.

Kilpailun ohjelma

Ryhmä 1: 12-vuotiaat ja nuoremmat (su 8.11.2020)
Ryhmässä 1 on yksi kierros ja esityksen enimmäiskesto on 8 minuuttia. Ohjelma on vapaavalintainen ja se voi sisältää yhden oman sävellyksen tai improvisaation. Ohjelman voi soittaa halutessaan nuoteista.

Ryhmä 2: 13–15-vuotiaat (la 7.11.2020)
Ryhmässä 2 on yksi kierros ja esityksen enimmäiskesto on 10 minuuttia. Ohjelman tulee sisältää ennen vuotta 1900 syntyneen säveltäjän musiikkia. Muilta osin ohjelma on vapaavalintainen ja se voi sisältää yhden oman sävellyksen tai improvisaation. Ohjelman voi soittaa halutessaan nuoteista.

Ryhmä 3: 16–20-vuotiaat (la 7.11.2020)
Ryhmässä 3 on yksi kierros ja esityksen enimmäiskesto on 15 minuuttia). Ohjelman tulee sisältää musiikkia kahdelta eri aikakaudelta. Muilta osin ohjelma on vapaavalintainen ja se voi sisältää yhden oman sävellyksen tai improvisaation. Ohjelman voi soittaa halutessaan nuoteista.

Lue lisää ja katso Nuorten sarjan ohjeet

Kitaratunneille verkossa -80 %

Kisaviikonlopun 7.-8.11. aikana järjestetään myös kitaraopetusta kaikille kiinnostuneille. Musiikkin edistämissäätiön tukemana opetuksesta saa nyt 80 % alennuksen. Mukaan kannattaa ilmoittautua nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Opettajat:

  • Petri Kumela
  • Janne Malinen

Saat alennuksen kirjoittamalla kampanjakoodin

ILOVEGUITAR

ostoskorissa ostaessasi soittotunnin Toteemipuodista. Ei toimituskuluja.

Osta soittotunti verkkokaupasta