Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

LipuT 2018

TOMATITO 9.6.2018

Osta lippu Köp biljett Buy Ticket

 Lippupiste 0600 900 900
(1,98 e/min+pvm | klo 7-22)

 Tampere-talon Lipputoimisto
0600 94500 (1,40 e/min+pvm)

R-Kioski: "Tampere Guitar Festival"

TGF Shop: VIP-lippuja, sekä A-katsomon paikkoja keskipermannolle ja AITIO A:han on myynnissä myös suoraan TGF Shopista.

Osta lippu

MIDNIGHT SUN GUITAR CRUISE 6.6.2018

Osta lippu

MUUT KONSERTIT

Osta lippu

Liput ovelta

Jos konsertti ei ole loppuunmyyty, lippuja saa myös konserttipaikoilta. Tampere-talon konserteissa lipunmyynti tapahtuu salien ovelta TGF:n omasta lipunmyyntipisteestä, Kangasala-talossa lipunmyyntipisteestä. Muissa konserteissa lipunmyynti ovelta alkaa puoli tuntia ennen konserttia. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit.

Smartum

Ryhmät

10 % alennus normaalihintaisista lipuista vähintään 10 hengen ryhmille. Liput tulee varata viimeistään kuukausi ennen tapahtumaa. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Saavutettava tapahtuma

Mahdollisiin alemman hintaluokan lippuihin ovat oikeutettuja TGF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät paikkaliputtomiin konsertteihin veloituksetta, jos niissä on vapaita paikkoja. Näkörajoitteisille järjestetään sopimuksesta kuvailutulkkausta Tampere-talon konsertteissa. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta. Lue lisää saavutettavuudesta. HUOM: nämä tiedot koskevat ainoastaan varsinaista kitarafestivaalia, ei mahdollisia muita festivaalin ulkopuolella järjestettäviä OFFseason-tapahtumia.

Myyntiehdot

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).

Tilaa uutiskirje