Liput | Tampere Guitar Festival
Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

LIPUT 2023

Osta liput ennakkoon yläpuolella näkyvästä Lippu.fi-verkkokaupasta tai klikkaamalla verkkokaupan sivuille. Liput saat myös soittamalla Lippu.fi-puhelinpalveluun. Ennakkolippuja saa ainoastaan Lippu.fi-kautta, ei järjestäjältä.

Lippupisteen puhelinmyynti

Ennakko ja ovimyynti

Konserttien ennakkomyynti päättyy pääsääntöisesti kaksi tuntia ennen konsertin alkua. Tämän jälkeen lippuja saa ainoastaan ovelta, mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty. Lipunmyynti ovelta alkaa tunti ennen konserttia. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä Smartumin Kulttuurisetelit.

Katso konserttikohtaiset tiedot lipputyypeistä ja -hinnoista konsertin esittelysivulta.

Saavutettava tapahtuma

Mahdollisiin alemman Economy-hintaluokan lippuihin ovat oikeutettuja TGF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet, työttömät ja alle 16–vuotiaat. Alennukseen oikeuttava dokumentti on esitettävä lipuntarkastuksen yhteydessä. Economy-lippuja on myynnissä ainoastaan ennakkoon. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta. Lue lisää saavutettavuudesta.

Myyntiehdot

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978). Vastuullinen tapahtumajärjestäjä on Tampere Guitar Festivalin kannatusyhdistys ry ja Lippu.fi toimii ainoastaan tapahtuman lippujen myyjänä.