Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

LIPUT 2022

Osta lippu

Edullisempien ennakkolippujen myynti päättyy konserttia edeltävänä päivänä. Ennakkolipuista ei peritä palvelu- tai toimitusmaksua. Konserttipäivänä lippuja myydään ainoastaan ovelta.

Ryhmät

10 % alennus normaalihintaisista lipuista vähintään 10 hengen ryhmille. Liput tulee varata viimeistään viikko ennen tapahtumaa. Yli 30 hengen ryhmät ja matkanjärjestäjät, ota yhteyttä järjestäjään.

Liput ovelta

Konserttien ennakkomyynti päättyy tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tämän jälkeen lippuja saa ainoastaan ovelta, mikäli tilaisuus ei ole loppuunmyyty. Lipunmyynti ovelta alkaa puoli tuntia ennen konserttia. Maksutapoina käyvät käteinen, korttimaksu sekä Smartumin Kulttuurisetelit. Varaudu esittämään alennukseen oikeuttava dokumentti lipuntarkastuksen yhteydessä. Katso poikkeavat tiedot G Livelabin konsertin osalta.

Saavutettava tapahtuma

Mahdollisiin alemman hintaluokan lippuihin ovat oikeutettuja TGF:n jäsenet, opiskelijat, eläkeläiset, varusmiehet ja työttömät. Henkilökohtaiset avustajat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta. Lue lisää saavutettavuudesta.

Myyntiehdot

Tilattuja ja maksettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta. Esityksiin pidetään force majeure -varaus, jolloin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan. TGF ei korvaa kadonneita, varastettuja tai vahingoittuneita lippuja. Sekä Suomeen että ulkomaille tapahtuvan lipunmyynnin osalta noudatetaan Suomen kuluttajasuojalakia (38/1978).