Petteri Sariola esiintyy Hauliklubilla
20th Tampere Guitar Festival 4-9 June 2024

Uutiset

23.02.2017

Petteri Sariola esiintyy Hauliklubilla

[23.2.2017] Seuraava TGF-Hauliklubi järjestetään 2.3. Pispalan Haulitehtaalla. Tällä kertaa lavalle nousee fingerstyle-kitaroinnin kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Petteri Sariola. Illan avaa tamperelainen lauluntekijä ja kitaristi Lauri Myllymäki. Klubilla on tarjolla myös maukasta purtavaa ennakkotilauksesta ja iltamenun osalta koko illan.

Petteri Sariola on jo ilmiö, joka innostaa ja villitsee yleisöä ympäri maailmaa. Sariola tarttui kitaraan ensimmäisen kerran jo 7-vuotiaana klassisen musiikin merkeissä. Lopulta hän päätyi kehittämään täysin oman virtuoosisen soittotyylinsä, jossa yhdistyvät soinnut, melodia, bassolinja ja lyömäsoitinmainen tekniikka – kaikki soitettuna yhdellä kitaralla ilman taustanauhoja tai koneluuppeja. Lopputulos on todella ällistyttävää kuultavaa.

Lauri Myllymäki on tamperelainen lauluntekijä ja kitaristi, jonka laulut ammentavat vahvasti amerikkalaisesta lauluntekoperinteestä. Hänen tuore bändinsä Bone Moon julkaisee 3.3. The Writer -esikois-EP:nsä. Ennen Bone Moonia Myllymäki luotsasi kaksi kehuttua albumia julkaissutta ja ahkerasti Suomessa ja Saksassa kiertänyttä Ochre Room-yhtyettä.

Lue lisää