Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Tampere Guitar Show
Tampere Guitar Show näkyy ja kuuluu – tuntuu ja tuoksuu!

Näytteillepanijoille 2017

Seuraava Tampere Guitar Show (TGS) järjestetään Tampere-talossa viikonloppuna pe-la 9.-10.6.2017. Paikkana on vuoden 2015 tavoin Tampere-talon Sorsapuistosali, joka on osoittautunut erinomaiseksi messupaikaksi. Tapahtuma ajoittuu kitarafestivaalin Tampere-talon konserttien yhteyteen. Yleisössä on runsaasti kitaramusiikin ystäviä, harrastajia ja ammattilaisia. Kattaus on järjestetty niin, että kaikki yleisö kulkee paikalle saapuessaan ja poistuessaan näyttelyn läpi. Näyttelyyn on vapaa pääsy.

Tervetulleita ovat kaikki soitinrakentajat, nuotti- ja levykauppiaat ja muut alaan liittyvät yrittäjät ja toimijat hakemusten perusteella. Järjestäjä pidättää oikeuden asettaa etusijalle soitinrakentajat ja käsityökulttuuria edustavat yritykset ja toimijat.

Jatkossa TGS tullaan järjestämään vain parittomina vuosina. Parillisina vuosina järjestetään pienimuotoisempi myyntinäyttely, joka tulee kantamaan eri nimeä väärinkäsitysten välttämiseksi.

Ilmoittautuminen ja hinnat

Näytteillepanijoille on avattu uusi varausjärjestelmä, jonka kautta kaikki hakemukset tulee tehdä. Emme ota vastaan puhelin- tai sähköpostivarauksia. Klikkaa oheisesta linkistä nähdäksesi vuoden 2017 hinnat ja ehdot. Nopean varaajan etu 31.3. saakka!

HUOM! TGS 2017 on loppuunvarattu! Tiedustele mahdollisia vapaita paikkoja järjestäjältä.

>> Täytä hakemus tästä

>> Apply in English 

Tampere Guitar Show 2017

Lataa kuva klikkaamalla.

Osastosta

Näyttävä osasto on ilo kaikille. Somisteliinat, telineet ja muut somisteet jokainen tuo paikalle itse. Rollupit ovat lämpimästi tervetulleita, seiniin ei puolestaan saa kiinnittää mitään. Ne tulee sijoittaa osaston taakse. Laukut, laatikot ja muu kuljetusmateriaali tulee sijoittaa joko osaston pöydän alle, rollupien taakse tai autoon. Salissa ei ole erillistä varastotilaa. TGS-maksuun sisältyy:
- Sovitunkokoinen osasto ja pöytä tuoleineen
- Kohdevalaisimet katosta
- Sähkö
- Näkyvyys alla kuvatun mukaisesti

Lisänäkyvyys

Lisäämme yrityksesi veloituksetta näytteillepanijakaruselliin tapahtuman verkkosivuille. Toimita hakemuslomakkeella kysytyt tiedot jo hakemusvaiheessa. Kaikki 31.3. mennessä ilmoittautuneet pääsevät veloituksetta myös TGF-katalogiin (painos n. 10 000 kpl). Ilmoita samalla, jos olet kiinnostunut esittelemään toimintaasi ohjelmalavalla Stage 2 viikonlopun aikana – myös artistivierailut ovat tervetulleita. Valitsemme mukaan kiinnostavimmat ehdotukset. Myös tämä on maksutonta lisänäkyvyyttä.

Tarjoamme näytteillepanijoille myös maksullista näkyvyyttä festivaalikatalogissa mainosten ja kuponkitarjousten muodossa. Yhteisöt voivat tukea Tampere Guitar Festivalin kannatusyhdistys ry:n toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi. Lue lisää mainostamisesta.

VIP-liput, ruokailu, majoittuminen

Kutsu kumppanisi tapahtumaan ja näytteillepanopisteeseesi – voit varata myös VIP-lippuja -25 % hintaan ilmoittautumisesi yhteydessä. Näytteillepanijat voivat osallistua konsertteihin veloituksetta jos salissa on tilaa. Näytteilleasettajapassilla on mahdollista ruokailla omakustanteisesti Tampere-talon henkilökunnan ruokalassa. Majoitustarpeisiin vastaavat hotellikumppanimme.

Tiedottaminen

1) Menestyksekkään tapahtuman toteuttamiseksi on tärkeää, että myös näytteilleasettajat tiedottavat osallistumisesta tapahtumaan. Teemme juuri sinun käyttöösi räätälöidyn kokoisia bannereita – voit ilmoittaa koot jo hakuvaiheessa tai jälkikäteen.

2) Ilmaista lisänäkyvyyttä saat helposti somessa – Instagrammissa jaetut kuvat hastageillä #tampereguitarfestival ja #tampereguitarshow näkyvät automaattisesti etusivullamme osoitteessa www.tgf.fi. Samoja tageja kannattaa käyttää myös Facebookissa ja Twitterissä oman näkyvyyden maksimoimiseksi.

Pe 9.6.
- xx- Load-in
- 18-21 Näyttely on avoinna

La 10.6.
- xx Load-in
- 12-20 Näyttely avoinna
- Load-out

Huomioitavaa

Tiedustelut

Tomi Tolvanen
Puh: 044 5633 949
E-mail: tomi (at) tgf.fi