Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

MESTARIKURSSIT 2017

Kitaransoiton mestarikurssit on suunnattu edistyneemmille harrastajille, opiskelijoille ja ammattilaisille. Osallistua voi yksin tai kamarimusiikkikokoonpanolla. Opetus tapahtuu englannin kielellä, poikkeuksena kotimaiset opettajat.

Mestarikurssit järjetetään Varalan Urheiluopistolla. Tänä vuonna ohjelmasisältö koostuu Marc Papillonin The Joy of Plauing -luennoista sekä Otto Tolosen ja neljän sveitsiläisen EOS-kvartetin kitaristin opetuksesta.

Viikon aikana on mahdollisuus liikkua ja harrastaa ohjatusti ja omatoimisesti. Samaan aikaan järjestetään myös Lasten päiväleiri,  Kitara- ja kamarimusiikkileiri sekä Suomen kitarakatselmus. Kaikkea opetusta, työpajoja ja luentoja voi tulla vapaasti seuraamaan vaikkei kursseille osallistuisikaan. Seuraaminen on maksutonta, poikkeuksena The Joy of Playing -luentosarja. Tervetuloa kitaristien kohtauspaikalle!

Ilmoittaudu tästä

AIKA JA PAIKKA

• 6.-9.6.2017

Varalan Urheiluopisto
Varalankatu 36, Tampere

Kuinka paikalle

Varalan Urheiluopisto sijaitsee Pyynikinharjun ja Pyhäjärven välissä
Varalan Urheiluopisto sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven ja Pispalanharjun välissä,
Tampereen keskustan tuntumassa.


OPETTAJAT JA HENKILÖKUNTA

• Marc Papillon 6.-8.6. (The Joy of Playing)
• Otto Tolonen 6.-8.6. - klassinen kitara
• Marcel Ege 9.6. klo 9-12  - klassinen kitara (EOS Quartet)
• Julio Azcano 9.6. klo 9-12 - klassinen kitara (EOS Quartet)
• David Sautter 9.6. klo 9-12 - klassinen kitara (EOS Quartet)
• Michael Winkler 9.6. klo 9-12 - klassinen kitara (EOS Quartet)

• Marko Salonen, leirin johtaja
• Tomi Tolvanen, festivaalijohtaja

LEIRI-INFO

Mestarikursseille voi ilmoittautua joko yksin tai yhtyeellä. Voit osallistua opetukseen myös ilman majoitusta ja ruokailuja, ja seurata opetusta, työpajoja ja luentoja.

Aloitus ja lopetus

Koko viikoksi osallistuvien toivotaan saapuvan paikalle ma-ti 5.-6.6. Voit varata myös yksittäisiä mestarikurssitunteja. Soittotunneille osallistuvien tulee saapua paikalle hyvissä ajoin ennen omaa vuoroa.

Varalassa majoittuvien huoneiden luovutus tapahtuu pe 9.6. heti aamupalan jälkeen. Jos osallistut myös viikonlopun ohjelmaan, tutustu allaoleviin majoitusvaihtoehtoihin.

Majoitus ja ruokailut

Varalan Urheiluopistolla majoitus on järjestetty 2-4 hengen huoneissa. Kaikista huoneista löytyy kylpyhuone ja liinavaatteet. Jos osallistut ilman täysihoitoa tai poikkeat muuten vaan seuraamaan menoa, erillisiä ruokakortteja on myynnissä Varalan infotiskillä.

Ammattilaisvieraille, lyhytaikaisille osallistujille ja viikonloppuna majoitusta tarvitseville suosittelemme tutustumaan majoituskumppaneihimme. Myös Varalan Urheiluopisto tarjoaa majoituspalveluja.

Kitarakurssi 2015 Varalassa.
Kitarakurssit on järjestetty Varalan Urheiluopistolla vuodesta 2015 ja kaikkiaan vuodesta 2005 lähtien.

Konsertit ja kyyditykset

Leiriin sisältyy festivaalikonsertit leirin aikana (ei konsertteja Tampere-talossa). Leirille saapuminen ja lopussa sieltä poistuminen tapahtuu omatoimisesti. Kuinka paikalle

Esiintymiset

Kurssilaisten oma esiintyminen järjestetään leirin lopussa. Lisätietoa leirikirjeessä.

Liikunta

Kaikilla leiriläisillä on mahdollisuus osallistua päivittäin erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Ohjattua ja omatoimista toimintaa on luvassa niin sisällä kuin ulkona.

Käytännön asioita

Leirille on syytä varautua sään mukaisesti. Mukaan kannattaa ottaa ulko- ja sisäliikuntaan sopivia vaatteita sekä esiintymisasu. Jos leiriläisellä on joitain erityistarpeita, tulee niistä ehdottomasti ilmoittaa järjestäjälle joko ilmoittautumislomakkeella tai ottamalla yhteyttä leirin johtajaan.

Varalan Urheiluopisto

Varalan Urheiluopisto sijaitsee Pyynikinharjun metsien ja Pyhäjärven laineiden syleilyssä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä vain pari kilometriä Tampereen keskustasta. Varalassa kaikki on lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan: majoitus, liikunta- ja luentotilat, ravintola, kahvio, rantasaunat. Pihapiiri on turvallinen ja kodikas.

Lisätietoa: www.varala.fi

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

• Mestarikurssiopetus 55e/45min
• The Joy of Playing 250/95e (opiskelijahinta)
• Täysihoito Varalan Urheiluopistolla (saatavilla 5.-9.6.) 89e/hlö/vrk

Ilmoittaudu tästä

TIEDUSTELUT JA YHTEYDENOTOT

Marko Salonen
Puh: 0400 506 798
E-mail: marko [a] tgf.fi

KURSSI- JA KONSERTTIKAAVIO

Kaaviosta näet kurssien, luentojen ja leirin aikana järjestettävien konserttien aikataulut. Se on kätevä apuväline myös sisältöjä seuraamaan tulevalle. Yksityiskohtaiset tiedot ja kurssikuvaukset löydät tältä sivustolta.

Lataa, jaa, tulosta kurssiesite: PDF - JPG

KAAVIO TULOSSA PIAN!