Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

MESTARIKURSSIT 2018

Vuodesta 2005 lähtien järjestetyt kitaransoiton mestarikurssit on suunnattu edistyneemmille harrastajille, opiskelijoille ja ammattilaisille. Osallistua voi yksin tai kamarimusiikkikokoonpanolla. Nopean varaajan etu on voimassa 1.3. saakka.

>> Ilmoittaudu mestarikurssille <<

AIKA JA PAIKKA

• 4.-8.6.2018 Varalan Urheiluopisto

• 9.6.2018 Leo Brouwer: Tampereen Musiikkiakatemia

KURSSI-INFO

Aloitus ja lopetus

Jos majoitut Varalassa, ilmoita saapumisajankohtasi ennakkoon leirin johtajalle. Mikäli käyt ainoastaan yksittäisillä soittotunneilla, saavu paikalle viimeistään tuntia ennen omaa soittovuoroasi. Tällaisessa tapauksessa pidäthän myös huolen siitä, että tiedät tuntisi ajankohdan viimeistään edellisenä päivänä.

Leo Brouwerin johtama kitaraorkesteri

Mestarikurssilaiset ovat tervetulleita osallistamaan kitaraorkesteriin, joka harjoittelee päivittäin 4.-8.6.2018. Orkesteri konsertoi perjantaina 8.6. Osallistuminen on maksutonta.

Lue lisää orkesterista

Esiintymiset

Osalla mestarikursseille osallistuvilla on mahdollisuus esiintyä Brouwer-konsertin 1. puoliajalla. Koko konsertti koostuu Leo Brouwerin tuotannosta, ja mukaan voi tulla soolo- tai kamarimusiikkiteoksella. Kitaraorkesteri esiintyy konsertin 2. puoliajalla.

Majoittautuminen

Mestarikurssilaiset voivat varata viikon majoituspaketin täysihoidolla Varalan Urheiluopistolla ajalle 4.-8.6.2018 ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat viipyä lyhyemmän ajan, voit varata meoltä myös yksittäisiä öitä. Myös Tampereen keskustasta löytyy majapaikkoja asuntojen muodossa. Kerro toiveesi ilmoittautumisen yhteydessä.

TIEDUSTELUT JA YHTEYDENOTOT

Festivaalijohtaja
Tomi Tolvanen
Puh: 044 5633 949
E-mail: tomi [at] tgf.fi

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

• Mestarikurssien 1. tunti maksaa 1.3. saakka 65 € ja lisätunnit 55 € (2.3. alkaen 70/60 €). Esitä opettajatoiveesi ilmoittautumislomakkeella.

• Leo Brouwerin mestarikurssi järjestetään la 9.6.2018 Tampereen konservatoriolla. Osallistujat valitaan kaikkien hakijoiden joukosta. Mestarikurssin hinnat: aktiiviosallistuja 100 €, kuuntelija 20 €.

>> Ilmoittaudu mestarikurssille <<

Kurssihinnat 2018

Tilaa uutiskirje