Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

3. LASTEN PÄIVÄLEIRI 2017

Lasten päiväleiri on elämyksellinen musiikkileiri, joka on suunnattu pikkukitaristeille 6 ikävuodesta alkaen. Soittamisen lisäksi leirillä osallistutaan ohjattuihin liikunta-aktiviteetteihin sekä pidetään yhdessä hauskaa. Mukaan voi osallistua yksin tai soittokaverin kanssa.

Samaan aikaan Varalassa järjestetään myös kitaraleiri hieman vanhemmille kitaristeille ja kitaransoiton mestarikursseja. Kaikkea opetusta, työpajoja ja luentoja voi tulla vapaasti seuraamaan vaikkapa huoltajan tai kaverien kanssa!

Ilmoittaudu tästä

AIKA JA PAIKKA

Ma - to 5.-8.6.2017, päivittäin klo 9 - 15 (sovittaessa 8.30/16)

Varalan Urheiluopisto
Varalankatu 36, Tampere

Kuinka paikalle

Varalan Urheiluopisto sijaitsee Pyynikinharjun ja Pyhäjärven välissä
Varalan Urheiluopisto sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven ja Pispalanharjun välissä,
Tampereen keskustan tuntumassa.

OPETTAJAT JA HENKILÖKUNTA

• Pauli Talvitie, kitaraopettaja

• Marko Salonen, leirinjohtaja
• Leiriohjaajat ja liikunnanohjaajat
• Tomi Tolvanen, festivaalijohtaja

Pauli Talvitie

LEIRI-INFO

Lasten päiväleirille osallistutaan nimensä mukaisesti päiväsaikaan. Leiriläiset saapuvat paikalle huoltajan saattamana kello 9 - 10 ja poistuvat kello 15 mennessä. Erikseen sovittaessa paikalle voi tulla jo 8.30 alkaen, ja myös nouto voidaan sopia tapahtuvaksi klo 16 mennessä. Kohtaamispaikka saavuttaessa ja poistuttaessa on Varalan päärakennuksen sisääntuloaula. Kaikki leirillä tapahtuva toiminta on turvallista, ohjattua ja valvottua. Leirimaksuun sisältyy TGF ry:n jäsenyys, t-paita ja iltakonsertit leirin aikana.

Päiväohjelma

09 - 10 Saapuminen pääaulaan, jossa sinua ollaan vastassa (jos saavut aikaisemmin, sovi siitä ennakkoon leirin johdon kanssa)
10 - 12 Soittoa, pelailua ja leikkejä
12 - 13 Lounas
13 - 15 Soitto ja puuhailu jatkuu
15        Kotiinlähtö pääaulasta leirinvetäjien saattelemana (jos toivot myöhempää noutoa, sovi siitä ennakkoon leirin johdon kanssa)

Konsertit

Leirimaksuun sisältyy festivaalikonsertit leirin aikana. Konsertit järjestetään iltaisin ja niihin saavutaan omatoimisesti huoltajan tai tuttavan kanssa. Saattajalta peritään normaali konserttimaksu.

Esiintymiset

Leiriläisten oma esiintyminen järjestetään leirin lopuksi torstaina. Lisätietoa leirikirjeessä.

Käytännön asioita

Leirille on syytä varautua sään mukaisesti. Mukaan kannattaa ottaa ulkoreippailuun sopivia vaatteita sekä konserttipäivänä esiintymisasu. Jos leiriläisellä on joitain erityistarpeita, lääkityksiä tms., tulee niistä ehdottomasti ilmoittaa järjestäjälle joko ilmoittautumislomakkeella tai ottamalla yhteyttä leirin johtajaan.

Varalan Urheiluopisto

Varalan Urheiluopisto sijaitsee Pyynikinharjun metsien ja Pyhäjärven laineiden syleilyssä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä vain pari kilometriä Tampereen keskustasta. Varalassa kaikki on lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan: majoitus, liikunta- ja luentotilat, ravintola, kahvio, rantasaunat. Pihapiiri on turvallinen ja kodikas.

Lisätietoa: www.varala.fi

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

• Yksin 325 € (sis. leiriohjelman, t-paidan, konsertit leirin aikana ja TGF ry:n jäsenmaksun)
• Duo 285 € / hlö
• Trio 245 € / hlö

Ilmoittaudu tästä

Tiedustelut ja yhteydenotot

Marko Salonen
Puh: 0400 506 798
E-mail: marko (at) tgf.fi

KURSSI- JA KONSERTTIKAAVIO

Kaaviosta näet kurssien, luentojen ja leirin aikana järjestettävien konserttien aikataulut. Se on kätevä apuväline myös sisältöjä seuraamaan tulevalle. Yksityiskohtaiset tiedot ja kurssikuvaukset löydät tältä sivustolta.

Lataa, jaa, tulosta kurssiesite: PDF - JPG

KAAVIO TULOSSA PIAN!