Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Kitara- JA KAMARIMUSIIKKIleiri 2017

Kitara- ja kamarimusiikkileiri on elämyksellinen musiikkileiri, joka on suunnattu pääsääntöisesti yli 10-vuotiaille klassisen kitaransoiton harrastajille ja eri soittimista koostuville kamarimusiikkiyhtyeille. Leirin opettajat ovat tunnustettuja pedagogeja. Opetus tapahtuu suomeksi ja tarvittaessa englanniksi.

Leiri järjestetään Varalan Urheiluopistolla Tampereella. Viikon aikana on mahdollisuus liikkua ja harrastaa ohjatusti ja kavereiden kanssa. Samaan aikaan järjestetään myös Lasten päiväleiri, kitaransoiton mestarikursseja ja The Joy of Playing -luentosarja. Lähes kaikkea opetusta, työpajoja ja luentoja voi tulla vapaasti seuraamaan vaikka ei leirille osallistuisikaan. Leiriviikon loppupuolella järjestetään Suomen Kitarakatselmus, joka sisältyy leirimaksuun. Tervetuloa kitaristien kohtauspaikalle!

Ilmoittaudu tästä

AIKA JA PAIKKA

Ma - pe 5.-9.6.2017

Varalan Urheiluopisto
Varalankatu 36, Tampere

Kuinka paikalle

Varalan Urheiluopisto sijaitsee Pyynikinharjun ja Pyhäjärven välissä
Varalan Urheiluopisto sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven ja Pispalanharjun välissä, Tampereen keskustan tuntumassa.

OPETTAJAT JA HENKILÖKUNTA

• Otto Tolonen, klassinen kitara
• Kimmo Kiviniemi, klassinen kitara
• Janne Malinen, klassinen kitara

• Marko Salonen, leirin johtaja
• Leiriohjaajat ja liikunnanohjaajat
• Tomi Tolvanen, festivaalijohtaja

Kitaraleiri 2017

LEIRI-INFO

Kitaraleirille voi ilmoittautua joko yksin tai kavereiden kanssa. Leirin sisältö koostuu henkilökohtaisesta opetuksesta, luennoista ja työpajoista, sekä Suomen Kitarakatselmuksesta, johon pyrimme saamaan mahdollisimman monelle oman soittohetken. Viikon aikana on myös erilaisia yhteistuokioita ja liikunnallisia aktiviteettejä. Leirimaksuun sisältyy festivaalikonsertit ti-to ja TGF ry:n jäsenmaksu (20 €), sekä festivaalipaita.

Aloitus ja lopetus

Leirille saavutaan maanantaina 5.6.2017 klo 10-12. Tulopäivänä lounas on tarjolla klo 13 saakka, varsinainen ohjelma alkaa klo 13. Kurssit päättyvät perjantaina 9.6. ruokailuun ja päätöskonserttiin, huoneiden luovutus tapahtuu heti aamupalan jälkeen.  Lisätietoa perjantai-lltapäivän ohjelmasta lähempänä.

Majoitus ja ruokailut

Varalan Urheiluopistolla majoitus on järjestetty 2-4 hengen huoneissa. Kaikista huoneista löytyy kylpyhuone ja liinavaatteet. All inclusive -pakettiin sisältyy aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Jos osallistut ilman täysihoitoa tai poikkeat muuten vaan seuraamaan menoa, erillisiä ruokakortteja on myynnissä Varalan infotiskillä.

Ammattilaisvieraille ja lyhytaikaisille osallistujille suosittelemme tutustumaan majoituskumppaneihimme.

Kitarakurssi 2015 Varalassa.
Varalassa järjestetyt kitarakurssit ovat olleet erittäin suosittuja. Paikka kannattaakin varata hyvissä ajoin ja samalla hyödyntää nopean varaajan etu.

Konsertit ja kyyditykset

Leiriin sisältyy festivaalikonsertit leirin aikana (ei konsertteja Tampere-talossa). Leirille saapuminen ja lopussa sieltä poistuminen tapahtuu omatoimisesti. Kuinka paikalle

Esiintymiset

Leiriläisten oma esiintyminen järjestetään leirin loppupuolella. Lisätietoa leirikirjeessä.

Liikunta

Kaikilla leiriläisillä on mahdollisuus osallistua päivittäin erilaisiin liikunnallisiin aktiviteetteihin. Ohjattua ja omatoimista toimintaa on luvassa niin sisällä kuin ulkona.

Käytännön asioita

Leirille on syytä varautua sään mukaisesti. Mukaan kannattaa ottaa ulko- ja sisäliikuntaan sopivia vaatteita sekä esiintymisasu. Jos leiriläisellä on joitain erityistarpeita, lääkityksiä tms., tulee niistä ehdottomasti ilmoittaa järjestäjälle joko ilmoittautumislomakkeella tai ottamalla yhteyttä leirin johtajaan.

Varalan Urheiluopisto

Varalan Urheiluopisto sijaitsee Pyynikinharjun metsien ja Pyhäjärven laineiden syleilyssä, hyvien julkisten kulkuyhteyksien (TKL bussi nro 25) päässä vain pari kilometriä Tampereen keskustasta sekä juna- ja linja-autoasemista. Varalassa kaikki on lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan: majoitus, liikunta- ja luentotilat, ravintola, kahvio, rantasaunat. Pihapiiri on turvallinen ja kodikas.

Lisätietoa: www.varala.fi

Otto Tolonen ohjaa kitaratrioa.
Soittotunneille voi osallistua yksin tai yhtyeellä. Yhdessä tekemisestä saa lisäintoa harrastukseen.

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

• 585 € (sis. leiriohjelman, henkilökohtaiset soittotunnit, luennot, opetuksen seuraamisen, Suomen kitarakatselmuksen, t-paidan, konsertit leirin aikana ja TGF ry:n jäsenmaksun)
Jos haluat osallistua ilman täysihoitoa, ilmoittaudu samalla lomakkeella, mutta älä suorita verkkopankkimaksua vaan odota päivitettyä laskua.

Ilmoittaudu tästä

TIEDUSTELUT JA YHTEYDENOTOT

Leirin johtaja
Marko Salonen
Puh: 0400 506 798
E-mail: marko (at) tgf.fi

KURSSI- JA KONSERTTIKAAVIO

Kaaviosta näet kurssien, luentojen ja leirin aikana järjestettävien konserttien aikataulut. Se on kätevä apuväline myös sisältöjä seuraamaan tulevalle. Yksityiskohtaiset tiedot ja kurssikuvaukset löydät tältä sivustolta.

Lataa, jaa, tulosta kurssiesite: PDF - JPG

KAAVIO TULOSSA PIAN!