Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Suomen Kitarakatselmus

2. SUOMEN KITARAKATSELMUS 7.-8.6.2017

Tervetuloa mukaan vuonna 2016 startanneeseen Suomen Kitarakatselmukseen! Luvassa on monipuolista ohjelmaa, kuten soittoa, luentoja, keskusteluja, konsertteja ja mukavaa yhdessäoloa.

Kitarakatselmuksen idea on tukea ja kehittää kitarakulttuuria Suomessa. Katselmus toimii harrastajien ja ammattilaisten kohtaamispaikkana, jossa tavataan vanhoja ja uusia tuttuja, vaihdetaan kuulumisia ja kuullaan alan uusimpia kuulumisia. Perusajatus on, että opettajat eri puolilta Suomea ilmoittautuvat mukaan omien oppilaidensa kanssa ja ovat mukana osana tapahtumaa. Mukaan voi tulla myös ilman opettajaa.

Kenelle?

Katselmus on suunnattu kaikenikäisille kitaransoiton harrastajille ja opiskelijoille, sekä heidän opettajilleen. Pääpaino on klassisessa kitaransoitossa, mutta myös muiden tyylilajien edustajat ovat tervetulleita. Osallistua voi yksin tai ryhmällä, myös eri soitinkokoonpanoilla. Kitarakatselmus sisältyy Kitara- ja kamarimusiikkileirin maksuun.

Mitä?

Katselmuksessa esiintyvät sekä kuuntelijana osallistuvat kokoontuvat kahtena aamupäivänä Varalan Urheiluopistolla. Soittajat valmistavat korkeintaan 5 minuutin ohjelman, ammattiopiskelijat enintään 10 minuutin ohjelman, joka esitetään julkisesti. Kaikki soittajat saavat rakentavaa ja kannustavaa palautetta Suomen huippupedagogeilta ja -muusikoilta sekä kehontuntija Marc Papillonilta, joka pitää festivaalin aikana myös The Joy of Playing –luentosarjan. Palaute on kiinnostava myös yleisön kannalta – kuulet samalla sekä esityksen että siitä annettavat kommentit. 

Vuonna 2017 palautetta antavat:

• Petri Kumela
• Andrzej Wilkus
• Marc Papillon (FRA)

Aika ja paikka

7.-8.6.2017

Klo 9 - 12

Varala-sali
Varalan Urheiluopisto
Varalankatu 36, Tampere

Kuinka paikalle

Varalan Urheiluopisto sijaitsee Pyynikinharjun ja Pyhäjärven välissä
Varalan Urheiluopisto sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhäjärven ja Pispalanharjun välissä, Tampereen keskustan tuntumassa.

Majoitus ja ruokailut

Majapaikkaa tarvitseville suosittelemme kitarafestivaalin hotellikumppaneita. Myös Varalaa lähellä sijaitseva Hotelli Rosendahl on hyvä vaihtoehto. Varalassa majoittuminen on mahdollista vain, jos kitarakursseilta jää tilaa. Tiedustelut Varalan kautta.

Varalassa voi myös ruokailla ostamalla ruokakortin pääaulan infopisteestä. Aamupala on tarjolla klo 7.30 – 9.00, lounas klo 11.30 – 13.00 ja päivällinen klo 16.30 – 18.00.

Hinnat ja ilmoittautuminen

• Katselmus sisältyy Kitara- ja kamarimusiikkileirin maksuun. Jos haluat osallistua yksinomaan Kitarakatselmukseen ilman Kitaraleiriä (yksin tai opettajasi kanssa), leirimaksu on 95 €. Tällöin ota yhteyttä järjestäjään.

tiedustelut

Marko Salonen
marko [ at ] tgf.fi
0400 506 798

KURSSI- JA KONSERTTIKAAVIO

Kaaviosta näet kurssien, luentojen ja leirin aikana järjestettävien konserttien aikataulut. Se on kätevä apuväline myös sisältöjä seuraamaan tulevalle. Yksityiskohtaiset tiedot ja kurssikuvaukset löydät tältä sivustolta.

Lataa, jaa, tulosta kurssiesite: PDF - JPG

KAAVIO TULOSSA PIAN!