Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

TGF-HAULIKLUBI • KE 3.5.2017 • flamencon taikaa

Palaa Hauliklubin etusivulle

Hauliklubi - Joonas Widenius

Joonas Widenius

Joonas Widenius on suomalainen flamencokitaristi, joka kuuluu kiistatta maan huippuihin. Alle kouluikäisenä aloitettu kitaransoitto on vienyt muusikkoa Suomesta aina Espanjan kamaralle saakka. Näiltä matkoilta saadut inspiraatiot ja opit ovat vaikuttaneet lähtemättömästi hänen musiikkiinsa sekä soittoonsa. Wideniuksen pohjana kaikuu flamencokitaran sävelet, mutta hänen omaleimainen sävelkielensä ottaa jatkuvasti vaikutteita ympäristöstään. Vaikutteet voivat tulla jazzista tai vaikkapa omasta kansanmusiikistamme.

Widenius on esiintynyt ja tehnyt töitä lukuisten huippuartistien ja taiteilijoiden kanssa, joista mainittakoon Perico Sambeat, Iiro Rantala, UMO, David Dominguez, Alba Carmona, Petri Kumela, Niko Kumpuvaara, Karo Sampela, Hannu Rantanen, Raul Mannola, Raul Björkenheim, Ilkka Heinonen, Kirsi Poutanen, Risto Toppola, Cinta Hermo, Jari ”Delay” Kolanen, Alpo Aaltokoski, Katja Lundén, Emilia Aho, Pirjo Yli-Maunula, Kaari Martin, Roni Martin, Erika Alajärvi, Maija Lepistö ja monet muut.

”Musiikkini ottaa vaikutteita kaikkialta. Se hengittää ja elää oma elämäänsä kokemuksieni kautta.”

Oliver Palm

Oliver Palm

Oliver Palm on opiskellut klassista kitaransoittoa Sibelius-Akatemiassa nuoriso-osastolla ja solistisella - vuodesta 2012 opettajinaan Janne Malinen, Andrzej Wilkus ja Jukka Savijoki. Hän on lisäksi soittanut flamencokitaraa Joonas Wideniuksen oppilaana vuodesta 2011. Hänet on palkittu Toisella palkinnolla "Giovani musicisti" Citta di Treviso -kitarakilpailussa Italiassa 2014, tunnustuspalkinnolla II international youth guitar competition -kilpailussa Tallinnassa vuonna 2013 ja VIII Tampere Guitar Festivalin "Young Talent" -palkinnolla vuonna 2012.

Aikataulu

• 18.00 Ovet avautuvat
• Ruokailu Show & Street food -paketin ennakkoon ostaneille klo 19.30 saakka
• 19.00 Showtime: Oliver Palm
• 20.00 Showtime: Joonas Widenius (väliaika)
• 23.30 Valomerkki

Liput

• Ennakko 13,50 €, 2 päivän Haulikombo 3.-4.5.
• Ovelta 15 €

HUOM: tässä konsertissa on tarjolla vain iltamenu.

Osta lippu Holvi-verkkokaupastamme

Palaa Hauliklubin etusivulle

 

Tilaa uutiskirje