Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

TGF-HAULIKLUBI • TO 4.5.2017 • Folkia yli rajojen

Palaa Hauliklubin etusivulle

Hauliklubi - Trio Pal Mundo

Trio Pal Mundo (RUS)

Venäläis-kuubalainen Trio Pal Mundo yhdistelee suvereenisti sävyjä eri puolilta maailmaa. Soitossa kuuluu vaikutteita niin afrikkalaisesta, kuubalaisesta ja brasilialaisesta kansanmusiikista kuin länsimaisesta taidemusiikistakin. Konsertissa on luvassa musiikillista ilottelua ja virtuoottista osaamista.

Trion muodostavat kolme keskenään täysin erilaista huippumuusikkoa: klassinen kitaristi Arthur Bochkivskiy, basisti Vladimir Shalnev ja kuubalainen lyömäsoittaja Yoel Gonzalez. Näiden taitureiden erilaisuutta sekä virtuositeettia yhdistellen syntyy monimuotoista musiikkia, jota värittävät sekä aasialaisille, afrikkalaisille että latino-amerikkalaisille kulttuureille tyypilliset rytmit, intonaatiot sekä sointivärit.

Yoel Gonzalez syntyi Kuubassa, jossa hän aloitti soitto-opintonsa 9 vuoden iässä. Vuonna 1991 Gonzalez muutti Venäjälle, jossa hän on jatkanut menestyksekästä uraansa monipuolisena lyömäsoitintaiteilijana. Vladimir Shalnev on venäläinen basisti, joka on myös aktiivinen säveltäjä ja sovittaja. Habarovskin ja Pietarin opintojensa ohessa hän on opiskellut myös Berklee College of Musicissa, ja hänet on valittu kahdesti parhaaksi jazz-basistiksi kaukoidän kansainvälisillä jazz-festivaaleilla. Venäjän Habarovskista kotoisin oleva Arthur Bochkivskiy on yksi tämän ajan merkittävimpiä nuoria klassisia kitaristeja Venäjällä.

Niina & Vapaamuusikot
Kuva: Tiia-Mari Tervaharju

Niina Mönkkönen & Vapaamuusikot

Niina Mönkkönen & Vapaamuusikot tarjoilee maanläheistä tarinankerrontaa bluesin ja folkin keinoin. Trio luo soitollaan maaseudun maisemat ja heinähattutunnelman kuulijan nenän eteen ja tempaisee välittömästi maailmaansa. Lauluissa soi kaiho, toivo ja rakkaus. Sanoitukset syntyvät Niinan kynästä niinkuin pääosin sävellyskin ja sovituksesta vastaa koko yhtye.

Aikataulu

• 18.00 Ovet avautuvat
• Ruokailu Show & Street food -paketin ennakkoon ostaneille klo 19.30 saakka
• 19.00 Support artist
• 20.00 Showtime: Trio Pal Mundo (väliaika)
• 23.30 Valomerkki

Street Food -menu

• Borch-keitto & maalaisleipä
• Jälkiruoka & kahvi/tee

Liput

Ennakko
• Peruslippu 13,50 €
• Show & Street Food 25 €, sis. narikan (myynti päättyy konserttia edeltävänä päivänä)
Ovelta 15 €

Osta lippu Holvi-verkkokaupastamme

Kuinka paikalle

Osoite: Pispalan Haulitehdas, Haulikatu 8, Tampere

Autolla

Haulitehdas sijaitsee Pispalassa Pispalan valtatien ja junaradan välissä. Autoilijoille löytyy joitakin pysäköintipaikkoja Haulitehtaan pihasta ja Haulikadun varrelta. Lisää tilaa löytyy Pispalan valtatien varren pysäköintipaikoilta.

Bussilla

Paikalle pääsee erittäin hyvin TKL:n busseilla niin Itä-Tampereelta ja keskustasta "Pysäkki 1508 Ahjola" kuin Nokian ja Ylöjärven suunnista "Pysäkki 1509 Ahjola". Pysäkeillä pysähtyvät seuraavat bussilinjat: 8, 11 11N, 11P, 17, 20, 26, 29, 29K, 37, 70, 70T, 71, 71S, 71SK, 72, 74, 79, 79Li, 81 ja 82.

Palaa Hauliklubin etusivulle

Tilaa uutiskirje