Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Classical Guitar Weekend

<< Lue lisää Save TGF -pelastustalkoista

CLASSICAL GUITAR WEEKEND 12.-13.1.2018

Tervetuloa mukaan klassisen kitaran viikonloppuun! Kahden päivän aikana järjestetään kaksi Gaalakonserttia sekä kitaransoiton mestarikursseja. Tapahtuma on osa Save TGF -pelastuskampanjaa, jossa mukana ovat muun muassa Tampere-talo ja Varalan Urheiluopisto. Konsertit juontaa Karoliina Blackburn.

 Osallistu, jaa ja kutsu kavereitasi mukaan!

Pe 12.1.2018 klo 19 Tampere-talo: SAVE TGF -GAALAKONSERTTI 1
Kotimaiset klassisen kitaran tähdet esiintyvät – Otto Tolonen, Andrzej Wilkus, Patrik Kleemola, Jyrki Myllärinen, Osmo Palmu ja Janne Malinen. Ennen konserttia klo 18.30 Atmos Duo esittää aulajatsia Pienen salin edustalla. Ennakko 25 €, ovelta 30 €.

ESIINTYJÄT JA OHJELMA:

Otto Tolonen
Tässä kuussa neljännen sooloalbuminsa julkaissut Otto Tolonen on tuttu hahmo kitarafestareilta jo usean vuoden ajalta. Parhaillaan Otto viimeistelee musiikin tohtorin opintojaan Sibelius-Akatemiassa. Ohjelma: Giulio Regondi – Reverie, Astor Piazzolla – Invierno Porteño.
Verkkosivut

Patrik Kleemola
Valkeakoskelta kotoisin oleva Patrik Kleemola työskentelee aktiivisesti nykysäveltäjien kanssa. Tällä hetkellä hän toimii Turun kitarafestivaalin taiteellisena johtajana ja esiintyy aktiivisesti ympäri maailmaa. Ohjelma: Fernando Sor – Fantasia op. 30, Enrique Granados – Espanjalainen tanssi nr. 5 "Andalusia".
Verkkosivut

Janne Malinen
Kitaristi Janne Malinen esiintyy ahkearasti niin yksin kuin kitaraduolla. Janne on Suomen Kitaransoitonopettajat ry:n puheenjohtaja. Ohjelma: Isaac Albéniz – Asturias ja Cádiz (Canción).
Verkkosivut

Jyrki Myllärinen
Kitaristi Jyrki Myllärinen on tunnetun maailmankaikkeuden ainoa ja paras napolinkarjalainen kitaravirtuoosi, jonka soitossa yhdistyvät pizzan ja karjalanpaistin kaikki aromit. Ohjelma: Emilio Pujol – Tango Espanol, Francisco Tarrega – Recuerdos de la Alhambra, Einojuhani Rautavaara – Serenades of the Unicorn.
Verkkosivut

Andrzej Wilkus
Andrzej Wilkus on arvostettu kitarapedagogi, joka valittiin viime syksynä Sibelius-Akatemian kitarapedagogiikan lehtoriksi. Hän myös konsertoi aktiivisesti ja on aktiivinen toimija Suomen kitarakentällä. Ohjelma: Heitor Villa-Lobos – Etydit 1-5, André Jolivet – Preludi sarjasta Tombeau de Robert de Visée.

Osmo Palmu
Viime vuonna uuden levyn julkaissut Osmo Palmu on monipuolinen artisti – hän esiintyy niin yksin kuin kitara-huilu -duolla, sekä on kantaesittänyt useita kotimaisia teoksia. Ohjelma: Manuel Ponce – 5 Preludia, Darius Milhaud – Segoviana, Andrés Segovia – Estudio sin luz.
Verkkosivut

La 13.1.2018 klo 12-17 Suomalainen Klubi – kitaransoiton mestarikursseja
- klassinen kitara: Andrzej Wilkus, Otto Tolonen, Janne Malinen
- jazz-kitara (soveltuu kaikille kitaristeille): Petri Ahjokoski
Tule mukaan yksin tai ryhmällä! 45 € / 45 min, opetuksen seuraaminen on maksutonta.

La 13.1.2018 klo 18 Suomalainen Klubi – NUORTEN TAITEILIJOIDEN GAALA
Sibelius-Akatemian ja Tampereen Musiikkiakatemian kitaristit lavalla – Taavi Kiviranta, Santeri Rautiainen, Teuvo Taimioja, Kasperi Leponiemi, Aapo Grönlund, Kukka Lukkarinen, Joona Lintunen, Oliver Palm, Francisco Vasques, Allan Sääski, Tuomas Kiiski, Sofia Ondruska, Mikael Wilska ja Jaakko Wirtanen. Ennakko 18 €, ovelta 20 €.

Liput

Osta liput ja varaa mestarikurssi ennakkoon TGF Holvi -verkkokaupasta.

Myynnissä on myös Viikonloppupassi (69 €), joka sisältää molemmat Gaalakonsertit ja yhden mestarikurssitunnin.

OPISKELIJATARJOUS: 2 yhden hinnalla konsertteihin ovelta ostettuna. Mainitse ovella "opiskelijatarjous" ja varaudu esittämään opiskelijatodistus.

Osta lippu

 

Tiedustelut: 044 5633 949 / tomi [ at ] tgf.fi

 

Viikonloppupassi

MAJOITUS JA RUOKAILU

Viikonlopun virallinen majoitusyhteistyökumppani on Lapland Hotels Tampere, jossa on myös suosittu ravintola. Myös Tampere-talon uusi Ravintola Tuhto palvelee konserttiyleisöä. Lauantaina toiminnan keskipisteenä on Suomalainen klubi, jossa on tarjolla maineikas brunssi kello 15 saakka. Saatavilla on myös pientä hiukopalaa.

Lapland Hotels Tampere Tampere-talo

Tilaa uutiskirje