Tampere Guitar Festival 3.-11.6.2017

Eventmore - TGF:n virallinen mobiilisovellus

Konserttikalenteri // Artistit

La 10.6.2017 • Acoustic guitar fever

TGF:n päätösviikonlopun konserttisikermän Tampere-talossa aloittaa akustisten kitaroiden ilottelu. Tunnelmasta vastaavat Walesin tornado, fingerstyle-kitaristi Gareth Pearson ja brasilialainen 7-kielisen mestari Yamandu Costa. Ruokailumahdollisuus on konsertin jälkeen Maestro-salissa alkavassa Brazilian Afternoon -tilaisuudessa, jossa on myös muuta ohjelmaa.

Konsertti sisältyy Viikonloppupassiin Konsertti sisältyy Konserttipassiin Konsertti sisältyy VIP-passiin

12.00 Tampere Guitar Show
 13.30 Ovet Sorsapuistosaliin avautuvat
 14.00 Showtime 1: Gareth Pearson (WAL)
 15.30 Showtime 2: Yamandu Costa (BRA)
 Konsertin jälkeen sali tyhjennetään iltakonsertin sound checkin vuoksi
• 17.00 Brazilian Afternoon & ruokailu (vain ennakkoon) Maestro-salissa

Gareth Pearson (WAL) • akustinen kitara

Showtime 14.00 (ovet 13.30)

Gareth Pearson

www.garethpearson.com

Tyyli: fingerstyle

Walesin tornadoksi tituleerattu Gareth Pearson on luonut oman fingerstyle-tyylin, joka erottuu edukseen kautta maailman. Jan Akkerman ja Tommy Emmanuel kutsuvat Pearsonia neroksi. Tästä inspiroituneena Emmanuel innostui jopa tekemään kappaleen nimeltään Welsh Tornado. Miljoonia online-katselukertoja kerännyt Pearson on tunnetun yhdysvaltalaisen CandyRat Records -levymerkin ensimmäinen britti-kiinnitys. Samaan talliin kuuluvat myös muut tunnetut fingerstyle-kitaristit, kuten Andy McKee, Don Ross ja Antoine Dufour.

Yamandu Costa (BRA) • 7-kielinen kitara

Showtime 15.30

Yamandu Costa

Tyyli: brasilialainen choro

Yamandu Costa on kenties aikamme tunnetuin brasililaisen musiikin ja 7-kielisen kitaran taitaja. Costan suvereeni soitto ja vauhdikkaat kappaleet maustettuna tunnelmapaloilla johdattelevat kuulijat musiikilliseen maisemaan, jonka haluaisi vain jatkuvan. Tältä kuulostaa brasilialainen choro parhaimmillaan!

LIPPU- JA KATSOMOTYYPIT

A: Show & Street food 69 € (vain ennakkkoon 7.6. saakka). Sisältää Maestro-salissa klo 17 alkavan Brazilian Afternoon -tilaisuuden ruokailuineen.
B: Istumakatsomo 32/28 € (ovelta 35 €). Ei sisällä klo 17 tilaisuutta eikä ruokailua.
Hinnat sis. palvelumaksut. Numeroimattomat paikat.

Konsertti sisältyy seuraaviin passeihin:
Viikonloppupassi
Konserttipassi
VIP-passi (sis. ruokailun)

Kaikki paikat ovat numeroimattomia. Erillistoiveesta ryhmille ja yrityksille on mahdollista tehdä yhteinen pöytävaraus. Salissa on myös pystypöytiä, jotka ovat vapaasti kaikkien lipun ostaneiden käytössä. Salissa on myös pyörätuolipaikkoja, henkilökohtaiset avustajat ovat tervetulleita veloituksetta. Ennakkomyynti päättyy tunti ennen tilaisuuden alkua. Jos konsertti ei ole loppuunmyyty, lippuja voi ostaa myös ovelta TGF:n omasta lipunmyynnistä. Ruokailun varanneiden sisäänpääsy Maestro-saliin konsertin jälkeen klo 17.

lisätietoa

• Esityksessä on äänentoisto.

• Gareth Pearson esiintyy myös Keskiyön kitararisteilyllä pe 9.6.

In Touch with Yamandu Costa & Mika Kaurismäki -tilaisuus järjestetään konsertin jälkeen klo 17 Tampere-talon uudessa Maestro-salissa. Tilaisuuden lopuksi nähdään Mika Kaurismäen Brasileirinho-elokuva. Tilaisuuteen on myynnissä myös erillinen ruokailupaketti.

• Tampere Guitar Show on avoinna Sorsapuistosalissa pe klo 18 lähtien ja lauantaina alkaen klo 12. Myyntinäyttelyyn on vapaa pääsy.

Tilaa uutiskirje